Туристичні компанії Франції пропонують створити спеціальні поліцейські сили

Вівторок, 4 жовтня 2016, 17:54

Туристичні компанії Франції закликали владу створити в Парижі спеціальні підрозділи поліції, які б боролися із злочинцями, що діють проти туристів.

Про це повідомляє Reuters.

Кількість іноземних туристів у Франції може знизитися на 4-5 відсотків у цьому році після атак бойовиків "Ісламської держави" і неодноразових грабежів азіатських туристів, попередив "Альянс 46.2" - група, що представляє фірми, бізнес яких залежить від іноземних туристів.

До складу групи входять мережі магазинів "Galeries Lafayette", мережі розважальних закладів Club Med і мережа готелів AccorHotels.

"Імідж Франції сильно погіршився, і цілком ймовірно, що у 2017 році також будуть відчуватися наслідки цього. Тому відновлення може бути тривалим", - зазначають у компанії.

Збройний напад на реаліті-зірку Кім Кардашян в понеділок тільки погіршує ситуацію.

Якщо зменшення кількості туристів дійсно підтвердиться, це буде найбільше падіння за 40 років і під загрозою звільнення опиняться до 30 тисяч осіб у французькій туристичній галузі.

Туристичний сектор становить 7-8% від ВВП країни і в ньому працюють близько 2 мільйонів осіб. Французький уряд минулого місяця пообіцяв більше допомоги туристичній галузі, довівши до 10 мільйонів євро свій внесок у кампанію по просуванню країни за кордоном.

Франція - найбільш відвідувана країна у світі, яка минулого року прийняла майже 85 мільйонів іноземних туристів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: