МЗС РФ назвало заяви США про кібератаки "антиросійською істерією"

Субота, 8 жовтня 2016, 14:26

Заяви США, що Росія несе відповідальність за кібератаки проти Демократичної партії не мають жодних доказів і є спробою Вашингтона розвинути "безпрецедентну антиросійську істерію".

Про це йдеться у заяві на сайті МЗС РФ.

"Доказова база таких серйозних звинувачень начисто відсутня. Вона в Адміністрації США або взагалі не складається, або придумана тими, хто зараз у Вашингтоні виконує очевидний політичний замовлення, продовжуючи нагнітати безпрецедентну антиросійську істерію", - йдеться в заяві.

У міністерстві стверджують, що неодноразово пропонували Адміністрації США провести двосторонні консультації з питань боротьби з протиправними діями в кіберпросторі, але не отримали згоди.

"Нагнітання емоцій з приводу "російських хакерів" використовується в США в передвиборній боротьбі, причому чинна Адміністрація, беручи участь в цій боротьбі, не гребує брудними прийомами", - зазначили у МЗС РФ.

Як повідомлялося, розвідка США переконана, що за останніми кібератаками на системи електронного листування осіб та установ у США, включно із зламами електронних ящиків політичних організацій, стоїть уряд Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: