У Кремлі прокоментували публікацію в The Times щодо підготовки наступу на Алеппо

Вівторок, 1 листопада 2016, 14:38

У Кремлі спростовують інформацію, яка з'явилася у виданні The Times про те, що Росія готує повномасштабний наступ на Алеппо.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков спростував інформацію газети The Times, передає ТАСС.

"Якщо газета Times володіє якоюсь інформацією про те, що бойовики збираються приступити до масштабних наступальних дій, то так би і написали. Всі інші повідомлення про якісь розвіддані - навряд чи газета Times володіє інформацією про плани президента Росії", - сказав він.

Пєсков нагадав, що коли президент Росії Володимир Путін приймав рішення щодо гуманітарної паузи в Алеппо, то в Кремлі відзначали, що в будь-якому випадку все буде залежати від того, яку позицію займуть терористи.

Нагадаємо, як повідомляє британське видання The Times, посилаючи на дані західних розвідок, президент Росії Володимир Путін почне повномасштабний військовий напад на сирійське місто Алеппо вже на цьому тижні.

За даними видання, єдиний російський авіаносець, який йде на ударну позицію в східній частині Середземного моря, буде використовуватися для підвищення вогневої потужності сирійського режиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: