Клінтон вже замовила салют на честь своєї перемоги – ЗМІ

Вівторок, 1 листопада 2016, 15:17

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон готується до своєї перемоги у виборах і вже навіть замовила святковий салют.

Про це повідомляє The New York Post з посиланням на власні джерела.

Так, співробітникам правоохоронних органів і пожежного департаменту Нью-Йорка було наказано готуватися до запуску з води феєрверків 8 листопада над Гудзоном. Гілларі Клінтон і її кандидат у віце-президенти Тім Кейн приєднаються до своїх прибічників на Манхеттені і мають спостерігати за феєрверком.

Повідомляється, що салют триватиме дві хвилини, взагалі ж святкування може розпочатися вже о 21.30 – лише через півгодини після закінчення голосування у Нью-Йорку.

При цьому, видання має у розпорядженні документ, який показує, що Клінтон найняла для запуску салюту Garden State Fireworks – компанії, у послужному списку якої урочисте відкриття Trump National Golf Club у Нью-Джерсі.

Однак видання зазначає, що салют було замовлено до 28 жовтня, коли ФБР почало додаткове розслідування щодо використання Клінтон під час роботи держсекретарем приватного сервера.

Раніше повідомлялося, що за результатами опитування Reuters/Ipsos кандидат у президенти США Гілларі Клінтон на 5 процентних пунктів випереджає свого суперника від республіканців Дональда Трампа. При цьому розрив між ними скорочується.

За результатами ж останнього опитування Washington Post/ABC News кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вперше за значний період часу випередив свого основного конкурента Гілларі Клінтон на 1%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: