Вибори у Молдові: у Москві виборців звозять на дільниці автобусами

Фото
Неділя, 13 листопада 2016, 10:55

Молдовські ЗМІ повідомляють про те, що у Москві виборців для участі у другому турі президентських виборах звозять на автобусах.

Зокрема, про це повідомляє видання RISE Moldova .

Повідомляється, що виборців організовано підвезли на автобусах на дільниці №317 і 318.

"Я голосував за Додона" - сказав один з виборців Валеріу Чалдаре, який розповів, що автобус привіз його на дільницю з передмістя Москви.

Водій же автобуса, припаркованого біля дільниці (хоча це і заборонено), у відповідь на питання, чий це автобус заявив: "Заплатіть мені 5 рублів за інтерв’ю"

 
 

Крім того, видання повідомляє, що на дільницях шикуються черги. Голосують активніше, ніж у першому турі.

"Складно сказати, в чому причини черг. Але виборцям явно цікавіший другий тур виборів президента Молдови", - повідомив голова виборчої дільниці №318 Вадим Змеу.

Ще виборці регулярно намагаються сфотографувати бюлетені. Члени виборчої комісії постійно попереджають про те, що в разі встановлення факту фотографування бюлетень буде анульований.

"Окремі спроби скористатися при голосуванні фото або відеозйомкою ми припинили. Тому, поки що, жоден бюлетень анульований не був", - повідомила представник виборчої комісії.

Варто зазначити, що під час першого туру президентських виборів 30 жовтня на московських дільницях переважна більшість виборців проголосувала за проросійського кандидата Ігоря Додона.

Як повідомляла "Європейська правда", 13 листопада в Молдові проходять президентські вибори.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.