Бортпровідники British Airways скасували запланований страйк на Різдво

П'ятниця, 23 грудня 2016, 11:06

Бортпровідники компанії British Airways відмінили запланований страйк на Різдво після того, як їхня пропозиція щодо підвищення зарплати була переглянута.

Про це повідомляє The Guardian.

"Заплановані страйки бортпровідників British Airways на Різдво та на День подарунків (британське свято, яке відзначається 26 грудня - Ред.) були скасовані", - повідомляє видання.

Тарифна суперечка стосувалася працівників British Airways, які приєдналися до авіакомпанії з 2010 року, та отримували більш низьку оплату, ніж інші співробітники.

Повідомляється, що члени профспілки Unite скасувати заплановані страйки після того, як компанія переглянула їхню пропозиції щодо підвищення зарплати.

"За останні чотири дні, та й взагалі останні два роки, цей союз невпинно працював, щоб знайти рішення проблем, що викликають занепокоєння наших членів. Тепер у нас є нова пропозиція від компанії, яку ми представили нашим членам. Дводенний страйк на Різдво та на День подарунків скасовано", - заявив генеральний секретар профспілки Unite Лен Маккласкі.

Нагадаємо, нещодавно бортпровідники British Airways  проголосували за те, щоб вийти на страйк через суперечки щодо підвищення зарплати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.