Трамп призначив екс-помічника з команди Буша радником з питань безпеки

Вівторок, 27 грудня 2016, 18:10

Новообраний президент США Дональд Трамп оголосив про призначення Томаса Боссерта, колишнього заступника радника з національної безпеки президента США Джорджа Буша, на посаду помічника президента з питань внутрішньої безпеки та боротьби з тероризмом.

Про це повідомляє The Washington Times.

"Новообраний президент США Дональд Трамп оголосив про призначення Томаса Боссерта, ветерана адміністрації Джорджа Буша, на посаду помічника президента з питань внутрішньої безпеки та боротьби з тероризмом", - повідомляє видання.

У заяві перехідної команди Трампа йдеться про те, що Боссерт буде консультувати Трампа з питань щодо національної безпеки, протидії тероризму та кібербезпеки.

"Том володіє величезною глибиною та широтою знань та досвідом, що необхідні нашій команді в Білому Домі для захисту нашої батьківщини", - заявив Трамп

"Він розуміє складність внутрішньої безпеки, боротьби з тероризмом та проблеми кібербезпеки. Він буде безцінним активом для нашої адміністрації", - додав Трамп.

За інформацією Washingtonexaminer, з 2009 року Боссерт має власний консалтинговий бізнес, що спеціалізується на питаннях безпеки. Крім того, Боссерт працював експертом з питань кібербезпеки в Атлантичній Раді (американський аналітичний центр). 

Нагадаємо, що обраний президент США Дональд Трамп обрав главу нафтової корпорації Exxon Mobil Corp. Рекса Тіллерсона, відомого своїми проросійськими заявами, наступним держсекретарем США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.