У Бухаресті від пожежі в нічному клубі постраждала 41 людина

Фото
Субота, 21 січня 2017, 10:52

Щонайменше 41 людина постраждала від сильної пожежі в нічному клубі Bamboo в Бухаресті.

Про це повідомляє Agepress.

Пожежа у клубі сталася рано вранці у суботу. Вогонь охопив усю будівлю і хоча на місце події прибули понад 20 пожежних бригад, пожежникам вдалося загасити полум’я лише після 8 ранку. Внаслідок пожежі будівля, в якій знаходився клуб практично повністю зруйнована.

 
 

Внаслідок пожежі до лікарень потрапила 41 людина. Спочатку повідомлялося, про вкрай важкий стан одного постраждалого, однак його вдалося стабілізувати. У більшості людей опіки, переохолодження, отруєння чадним газом, двоє осіб отримали переломи, оскільки вистрибували з вікон палаючої будівлі.

Наразі триває розслідування причин пожежі. Серед причин ЗМІ називають паління всередині клубу, однак офіційні представники закликали не спекулювати на цій темі.

В мерії Бухареста стверджують, що власники клубу неодноразово подавали неповний перелік документів для ліцензії, і їх при цьому вже штрафували. Зазначається, що влада найближчим часом мала намір призупинити діяльність клубу.

Нагадаємо, в ніч на 31 жовтня 2015 року в одному з нічних клубів Бухареста, де перебували близько 400 осіб, сталася пожежа - під час піротехнічного шоу загорілися елементи декору, почалося сильне задимлення, а потім пролунав вибух. Тоді загинули більше 50 людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.