МАУ запустить регулярні рейси між Києвом та італійським Бергамо з 16 травня

Четвер, 30 березня 2017, 17:48

Найбільший в Україні авіаперевізник - авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) з 16 травня запустить регулярні рейси за маршрутом Київ - Бергамо (Італія), крім того має намір збільшити частоту польотів до європейських столиць у період літньої навігації з 26 березня по 28 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба МАУ, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням авіакомпанії, нові рейси, що пов'язують Київ і Бергамо (Італія), виконуватимуться щодня, а з середини червня МАУ розпочне виконувати щоденні рейси до Будапешта.

У повідомленні наголошується, що влітку 2017 року МАУ збільшить частотність повітряного сполучення Києва з європейськими столицями.

"Авіакомпанія виконуватиме 21 щотижневий рейс до Вільнюса, по 14 щотижневих рейсів - до Лондона, Амстердама, Стокгольма і Парижа, 10 щотижневих рейсів до Брюсселя, а також по 7 щотижневих рейсів - до Афін і Барселони", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі відзначили, що в літньому сезоні МАУ реалізує програму прямих міжнародних рейсів з регіонів, а також відкриє пряме регулярне повітряне сполучення між Києвом і Херсоном.

Раніше авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" повідомила про намір до літа цього року наростити частоту рейсів до міст Італії. Зокрема, частотність регулярних польотів МАУ з Києва до Риму і Мілану зросте до 11 і 10 щотижневих рейсів відповідно.

Крім того, МАУ виконуватиме 3 щотижневих рейси між Києвом і Венецією.

З 15 червня МАУ також запустить регулярні рейси за маршрутом Київ - Будапешт (Угорщина).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.