Сирійці, які вижили після хімічної атаки, благословили Трампа

П'ятниця, 7 квітня 2017, 18:46

Жителі сирійського міста Хан-Шейхун, які вижили після атаки із застосуванням хімічної зброї, сподіваються, що військові дії президента США Дональда Трампа у Сирії будуть застереженням для президента цієї країни Башара Асада.

Про це повідомляє AFP.

Нагадаємо, кількість загиблих в результаті газової атаки в сирійській провінції Ідліб збільшилася до 72 осіб, серед них - 20 дітей.

"Боже, благослови Трампа", - сказав Абу-Алі, 40-річний житель міста Хан-Шейхун, за кілька годин після того, як США запустили ракети по сирійській урядовій авіабазі в центральній провінції Хомс.

"Дай Боже, щоб ці удари були застереженням для президента Башара Аль-Асада, яке б донесло до нього таке повідомлення: Башар, досить вбивств, несправедливості у відношенні цих людей", - заявив сирієць агентству.

Нагадаємо, американські есмінці USS Porter і USS Ross в ніч проти п'ятниці випустили 59 ракет по аеродрому сирійських урядових сил Шайрат у відповідь на хімічну атаку сил Башара Асада цього тижня.

Президент США Дональд Трамп заявив, що ракетний удар по авіабазі сирійської армії в провінції Хомс був проведений виходячи з "життєво важливих інтересів безпеки США".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.