Партія Меркель представила програму на вибори в Бундестаг

Понеділок, 3 липня 2017, 19:48

Партії Християнсько-демократичний союз (ХДС) на чолі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і баварський Християнсько-соціальний союз під керівництвом Горста Зеегофера схвалили спільну передвиборну програму для осінніх виборів до Бундестагу.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

На виступі перед пресою у понеділок, 3 липня, Меркель та Зеегофер заявили, що після виборів планують ухвалення закону, який сприяв би імміграції до Німеччини кваліфікованих працівників.

Майбутня мета - "не залишити жодної вакансії незаповненою", - наводить агентство новин dpa слова глави федерального уряду. ХДС/ХСС прагнуть досягнути повної зайнятості до 2025 року.

Крім того, за планом обох партій виплати на дитину зростуть на 25 євро на місяць. Нині вони становлять 192 євро на місяць на першу, а також на другу дитину, на третю дитину - 198 євро, а на четверту й кожну наступну дитину - 223 євро.

Планують також збільшити податкові пільги для батьків.

Крім того, спеціальний збір солідарності, який стягують з жителів західних федеральних земель для підтримки східних земель, з 2020 року мають поступово скасовувати.

Межа для застосування найвищої ставки податку, 42 відсотків, має піднятися з 54 тисяч євро до 60 тисяч євро річного прибутку, зазначає агентство AFP.

У програмі ХДС/ХСС також ідеться про створення 15 тисяч нових робочих місць у поліції.

Крім того, християнські демократи обіцяють покращити фінансове забезпечення Бундесверу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.