Насильство на пляжі Ріміні: банда африканців могла напасти на ще одну пару іноземців

Середа, 30 серпня 2017, 15:41

Група африканців, які в ніч на суботу побили туриста з Польщі та брутально зґвалтували його дружину на пляжі курортного італійського міста Ріміні, тієї ж ночі вірогідно напала на пару з Австрії.

Про це повідомляє Die Presse.

Про ймовірний напад розповів власник закусочної у Ріміні. За його словами, тієї ночі у його заклад прийшла пара молодих австрійців. У чоловіка була опухла рука і він виглядав схвильованим.

"Він повідомив, що троє чи четверо осіб намагалися вкрасти його гаманець та зґвалтувати його дівчину. Але він зумів захистити її і вони втекли", - розповів власник.

Нагадаємо, у ніч на суботу 26 серпня в італійському Ріміні група нападників побила туриста з Польщі та жорстоко зґвалтувала його дружину. Потерпілі досі залишаються лікарні, жінка в стані шоку, у чоловіка зламаний ніс.

Крім того, впродовж ночі ця ж група напала на транссексуала з Перу.

Поліція підозрює 15 осіб у насильстві на пляжі в Ріміні - вихідців з Тунісу та Марокко. Підозрювані є на записах із камер спостереження, які є у розпорядженні поліції. На кадрах вони у верхньому одязі та капюшонах.

Розслідувати напади італійським правоохоронцям допомагають четверо польських колег. 

12 серпня ця ж банда напала на пару з Ломбардії. Діяли за аналогічним сценарієм: атакували на пляжі посеред ночі. У чоловіка вкрали гаманець, годинник та смартфон, а жінку хотіли зґвалтувати. Втім пара гучно кричала про допомогу і нападники втекли. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.