На пляжі в Італії африканські іммігранти побили поляка і зґвалтували його дружину

Понеділок, 28 серпня 2017, 18:03

Поліція італійського курортного міста Ріміні розшукує чотирьох вихідців з Північної Африки, які побили туриста з Польщі та зґвалтували його дружину.

Про це повідомляє La Reppublica.

Злочин відбувся у ніч на суботу 26 серпня на місцевому пляжі Мірамаре. Молоде подружжя, що приїхало на італійський курорт у відпустку, прогулювалося пляжем, коли четверо незнайомців ламаною англійською запропонували полякам випивку та сигарети, а потім стали вимагати грошей.

Коли пара відмовила, нападники почали бити чоловіка. Вони приголомшили його пляшкою по голові. Після цього зґвалтували його 26-річну дружину і стягнули її з берега в воду. Допомогу потерпілим викликала повія, яка почула крики нажаханої жінки. Потерпілих у шоковому стані та із серйозними травмами госпіталізували.

Впродовж ночі ця ж група зловмисників напала на транссексуала перуанського походження, повідомляє Il Tempo.

Поліція підозрює у груповому злочині чотирьох іммігрантів з Північної Африки, віком до 30 років. Щонайменше двоє з них пов’язані з торгівлею наркотиками.

Правоохоронці оглянули територію пляжу, місцеві бари та ресторани. Слідчі вивчають кадри із камер спостереження, розташованих біля місця злочину.

За даними "Польського радіо", у вівторок до Італії вирушить група польських слідчих.  У Польщі відкрили справу у зв’язку з нападом на своїх громадян. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: