Теракт у метро Лондона: поліція затримала ще двох підозрюваних

Середа, 20 вересня 2017, 11:54

Британська поліція затримала ще двох чоловіків за підозрою у причетності до теракту на станції лондонського метро "Парсонс Грін".

Про це повідомляє ВВС.

Підозрюваних затримали у Ньюпорті – третьому за величиною місті Уельса. Двоє чоловіків 48 і 30 років затримали за Законом про тероризм сьогодні вранці після проведених обшуків.

Поліція також повідомила, що тривають обшуки ще за двома адресами в Ньюпорті. Таким чином, загальна кількість затриманих підозрюваних збільшилася до п’яти.

Нагадаємо, 15 вересня в Лондоні на станції метро Parsons Green стався вибух. У задній частині поїзда вибухнув білий контейнер, який залишили в сумці біля дверей вагона, постраждали 30 осіб. Поліція розслідує інцидент як теракт.

Першим поліція затримала 18-річного вихідця з Іраку у місті Дувр. Пізніше стало відомо про затримання у західному районі Гаунслоу 21-річного Яйя Фарруха, він родом з Сирії.

Обоє підозрюваних – вихованці відомих у Британії прийомних батьків - Пенелопи та Річарда Джонсів. За своє життя вони допомогли сотням сиріт та були нагороджені орденом Британської імперії.

У вівторок ввечері у Ньюпорті затримали 25-річного чоловіка, інформації про нього поки немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.