РФ про санкції США: "американський санкційний принтер сказився"

Субота, 27 січня 2018, 12:41

Голова Комітету з міжнародних справ Ради Федерації Костянтин Косачов заявив, що американський "списку санкцій принтер" явно сказився.

Про це він написав у своєму Facebook, реагуючи на запровадження США нових санкції проти Росії.

Косачов стверджує, що з початку 70-х років Конгрес США прийняв понад п'ятсот законодавчих актів про санкції проти інших країн - приблизно по одному на місяць.

"Але це в середньому. Останнім часом американський санкційний принтер явно сказився і штампує відповідні рішення як бджілка, стрімко задираючи криву каральної статистики вгору", - написав Косачов.

За його словами, санкційна політика США має хаотичний характер, а обмеження вводяться на всіх напрямках, де можуть бути інтереси США.

Нагадаємо, США розширили список санкцій проти Росії через ситуацію в Україні, додавши в нього 21 фізичну особа і 12 організацій.

Серед фізичних осіб до санкційного списку потрапили як громадяни РФ, так і громадяни України, причетні до діяльності так званих "ЛНР і "ДНР". Значна частина санкційного списку - російські посадовці та бізнесмени, причетні до діяльності в окупованому Криму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: