У Чорногорії оголосили у розшук підозрюваного у вбивстві заможної громадянки України

фото
Вівторок, 15 травня 2018, 13:07

Поліція Чорногорії видала ордер на арешт Арсенія Становича, підозрюваного у вбивстві громадянки України Анастасії Лашманової.

Про це повідомляє Vijesti.

За даними газети, 22-річний Станович і Лашманова раніше перебували у стосунках, тож причиною вбивства могли стати ревнощі.

Станович - колишній воротар водного поло місцевого клубу Primorac та національної збірної. Його батько очолює прикордонну поліцію аеропорту Тіват.

У чорногорському Которі ввечері 11 травня було знайдено тіло Лашманової з кількома ножовими пораненнями.

 

Анастасія Лашманова в Чорногорії керувала компаніями Mimoza Group та Sea Trade, які займаються створенням бізнесу та операціями з нерухомістю, в основному готелями та ресторанами.

Місцеві ЗМІ оцінюють вартість її майна в 105 млн євро і вказують, що коли Лашманова приїхала до Чорногорії кілька років тому, то спочатку мала російський паспорт.

Компанії Лашманової володіють трьома ресторанами в розкішному комплексі Порто у місті Тіват на узбережжі Чорногорії.

Вона також брала участь у суперечливих проектах реконструкції узбережжя та будівництва ресторанів у Каменярі. Ще українка володіла салоном краси Femme Fatale, який був частиною розкішного готелю Tre Canne у туристичному місті Будва.

За даними Kurir, до групи компаній Mimoza Group має відношення російський бізнесмен Валерій Задорін. Задорін є власником великої російської компанії "Арома". Він збудував віллу в Тіваті та має в Чорногорії свою яхту під назвою "Арома".

МЗС України повідомило, що проводить всі необхідні процесуальні заходи у зв'язку з убивством.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.