У Лондоні трьох осіб отруїли невідомою токсичною речовиною

Понеділок, 7 травня 2018, 08:38

На одній з вулиць Лондона унаслідок суперечки між двома групами чоловіків на трьох з них розпилили невідому токсичну речовину, після чого потерпілі потрапили до лікарні.

Про це повідомила поліція міста, передає BBC.

Потерпілим від нападу невпізнаних осіб 17, 22 і 27 років. Їхньому життю нічого не загрожує, однак наслідки отруєння можуть бути довготривалими. Водночас постраждати могло більше людей, зазначають у поліції.

Інцидент стався в окрузі Хакні в ніч на неділю, 6 травня. Поки не повідомляється про затримання підозрюваних. У той же час поліція запевнила, що використана токсична речовина - це не кислота і не корозійна речовина.

Нагадаємо, на початку березня у британському місті Солсбері отруїли російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Певний час вони перебували у тяжкому стані, однак уже вийшли з лікарні.

У квітні Організація по забороні хімічної зброї підтвердила висновки Британії про отруєння Скрипаля та його доньки токсином "Новачок", який, як вважає офіційний Лондон застосували за причетності уряду Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.