Трамп поскаржився на Єлизавету ІІ, яка змусила його чекати

П'ятниця, 3 серпня 2018, 15:14

Президент США Дональд Трамп заявив своїм прихильникам, що королева Єлизавета ІІ змусила його чекати під час його першого офіційного візиту до Великої Британії.

Як повідомляє Politico, Трамп також звинуватив ЗМІ у неправдивих повідомленнях, нібито насправді на зустріч запізнився він.

Виступаючи у четвер на зібранні у Пенсільванії, Трамп заявив, що прибув на 15 хвилин швидше на зустріч з "неймовірною королевою". Він критикував "фейкові, фейкові огидні новини", у яких стверджувалось, що він був єдиним, хто запізнився на зустріч.

Президентський візит до Британії транслювався у прямому ефірі, включно з кадрами, на яких королева чекала на Трампа 12 хвилин, поглядаючи на годинник.

"Я приземлився… І чекав з охороною короля і королеви… Я чекав. Я прибув на 15 хвилин швидше і чекав з моєю дружиною, це нормально. Це ж королева, чи не так? Ми можемо на неї чекати. Але я прибув трохи швидше", - розповів Трамп своїм прихильникам.

Трамп також заперечив, що його прийом протривав довше, ніж планувалося. Він переконував, що не знав про заплановану 15-хвилинну тривалість зустрічі й додав, що "вона тривала мабуть з годину", тому що вони "поладнали" з королевою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.