Шведська антимігрантська партія виключила двох політиків за прихильність до нацизму

Четвер, 30 серпня 2018, 19:36

Антимігрантські партія "Шведські демократи" попросили двох місцевих політиків покинути партію після того, як з'ясувалося, що вони купили нацистські та расистські товари в Інтернеті.

Про це повідомляє The Local.

Один з політиків Пер Ольссон висувався на муніципальних виборах в історичній провінції Смоланд. Було виявлено, що він придбав предмети з інтернет-магазину руху Nordic Resistance.

Він також опублікував фотографію Адольфа Гітлера в Facebook і оновив статус, віддаючи данину пам'яті нацистському лідерові.

На його сторінці Facebook також були повідомлення, в яких арабів називають насильниками і педофілами, а фото Анни Франк було підписано "самий класний єврей в душовій".

Інший політик Мікаель Бітен, який балотувався на муніципальних виборах в Ямтланды, придбав расистську музику і расистські наклейки в Інтернеті. Він покинув партію і відкликав свою кандидатуру.

Згідно з останніми опитуваннями, "Шведські демократи" можуть зайняти третє місце на парламентських виборах, які відбудуться через 10 днів. Їх підтримують близько 18% виборців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.