Вільнюс почав рекламувати себе як "європейську точку G"

фото, відео
Четвер, 9 серпня 2018, 15:10

У четвер стартує рекламна онлайн-кампанія Вільнюса, яка ще до офіційного старту наробила чимало галасу – вона представляє місто "європейською точкою G".

Як повідомляє Delfi, основна ідея реклами Go Vilnius полягає в тому, що Вільнюс - це невідкрита європейська скарбниця, знайти яку - одне задоволення.

У рекламі англійською мовою йдеться: "Вільнюс - це точка G Європи. Ніхто не знає, де вона, але коли її виявляють, це - приголомшливо".

На рекламних плакатах зображена дівчина, яка стискає простирадло-карту в місці, де позначений Вільнюс.

 

У рамках кампанії створено веб-сайт, який пропонує пройти тест: у відповідь на декілька запитань запропоновано карту пам'яток Вільнюса, адаптовану для кожного відвідувача.

Крім того, розроблена низка відео-роликів, на яких люди отримують насолоду від Вільнюса.

Раніше уряд просив Вільнюську мерію відкласти початок рекламної кампанії до завершення візиту Папи Римського Франциска, який відбудеться у вересні.

Литовська католицька церква критикувала рекламу, стверджуючи, що вона зміцнює імідж міста секс-туризму.

Прем'єр-міністр Литви Саулюс Скверняліс заявив, що маркетологи обрали "дивний метод реклами", проте норми моралі не перейшли.

Рекламне агентство Go Vilnius стверджує, що використовуючи гру слів і метафори, представляє столицю Литви як місто, що приносить задоволення, а реклама не є вульгарною.

Ще до офіційного початку рекламної кампанії їй було присвячено 900 публікацій в іноземній пресі, заявила директор агентства Go Vilnius Інга Романовскене. Вільнюс рекомендували відвідати The New York Times, головні британські новинні портали The Guardian і The Independent, французькі, німецькі та фінські ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.