Нідерландець через суд вимагає "омолодити" його на 20 років

фото
Четвер, 8 листопада 2018, 13:49

Підприємець та мотиваційний тренер із Нідерландів через суд вимагає дозволити йому змінити свою дату народження, заявляючи, що у своєму 69-річному віці почуває себе дискримінованим.

Про це пише BBC.

Еміль Рательбанд, медіа-персона та тренер з нейролінгвістичного програмування, хоче змінити свою дату народження з 11 березня 1949 року до 11 березня 1969 року. За його словами, якщо трансгендерам дозволено вказувати іншу стать, то він має право вказувати інший вік.

 
Еміль Рательбанд

"Ми живемо у час, коли ви можете змінити своє ім'я та стать. Чому я не можу ухвалити рішення про свій вік?" – заявив Рательбанд.

Він стверджує, що відчуває себе дискримінованим через вік, і це впливає на його шанси працевлаштування та успіх у додатку для знайомств Tinder.

"Коли мені 69 років, я обмежений. Якщо мені 49, я можу купити новий будинок, поїхати іншим автомобілем. Я можу ще більше працювати… Коли я на Tinder вказую, що мені 69, я не отримую відповіді", - заявляє чоловік.

За словами Рательбанда, лікарі оцінили стан його організму як у 45-річного. До того, ж каже Рательбанд, він відчуває себе "молодим богом".

Очікується, суд винесе рішення у справі протягом чотирьох тижнів. Чиновники скептично ставляться до справи, стверджуючи, що не існує правового механізму, який може дозволити людині змінити її дату народження.

Конституція Нідерландів забороняє дискримінацію у сфері зайнятості на основі віку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: