Дипломати показали, як військове обладнання НАТО вантажили на літак Порошенка

фото
Четвер, 13 грудня 2018, 18:49

У рамках імплементації Трастового фонду НАТО з удосконалення системи командування, управління, зв’язку та обміну інформацією (C4) Україна отримала обладнання, яке покращить спроможності системи управління та зв’язку Збройних Сил.

Про це повідомляє Місія України при НАТО у своєму Facebook.

"Цього року Збройні Сили України отримають новорічні подарунки від НАТО раніше. Вантаж вже у повітрі і скоро буде доставлений за призначенням", - йдеться у повідомленні.

"Ми дякуємо країнам-контрибуторам цього Трастового фонду - Австралії, Великій Британії Данії, Ісландії, Канаді, Латвії, Литві, Німеччині, Польщі, США і Туреччині за надання Україні такої необхідної практичної допомоги. Сучасне обладнання, яке сприятиме захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави, – чудовий новорічний подарунок від НАТО всім українцям!" - написали дипломати, опублікувавши відповідне фото.

Раніше у четвер генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на спільній прес-конференції з президентом Петром Порошенком у Брюсселі пообіцяв, що Альянс невдовзі передасть обладнання для захищеного зв’язку для потреб ЗСУ. Сьогодні в Брюсселі перебував лише один такий літак, що перевозив офіційну українську делегацію. Таким чином, Порошенко після завершення візиту має привезти в Україну військовий вантаж від НАТО.

 
Facebook/Mission of Ukraine to NATO

У Північноатлантичному альянсі повідомили  "Європейській правді" деталі щодо складових пакету допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.