Міноборони РФ показало відео супроводу бомбардувальника США

Четвер, 21 березня 2019, 14:15

Міністерство оборони Росії опублікувало відео супроводу стратегічного бомбардувальника B-52H ВПС США, який виконував політ в повітряному просторі над нейтральними водами Балтійського моря.

"Російські засоби контролю повітряного простору на значній відстані від державного кордону Російської Федерації виявили і взяли під супровід повітряну ціль. Для ідентифікації і безпосереднього супроводу повітряного судна в повітря підняли пару винищувачів Су-27 зі складу чергових сил з протиповітряної оборони", - повідомило відомство у своєму Facebook.

"Після того як стратегічний бомбардувальник B-52H змінив траекторію польоту в сторону від державного кордону РФ, російські винищувачі повернулися на аеродром базування", - додали в Міноборони РФ.

ВПС США опублікували відео перехоплення російських Су-30 над Балтикою

Міністерство оборони РФ 7 березня повідомило, що російський винищувач Су-27 перехопив літак-розвідник США RC-135 над нейтральними водами Балтійського моря.

28 січня Міноборони РФ показало перехоплення літака ВПС США над Балтикою, а 24 січня показало перехоплення літака ВПС Швеції.

Дислоковані в Естонії німецькі винищувачі за останні півроку 30 разів піднімалися за тривогою, щоб супроводити російські літаки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.