У Болгарії через скандал з нерухомістю подали у відставку ще двоє урядовців

Вівторок, 26 березня 2019, 16:01

Прем’єр-міністр Болгарії Бойко Борисов прийняв відставки  заступників міністрів енергетики та молоді і спорту у зв’язку зі скандалом зі зниженими цінами нерухомості топ-політиків.

Про це повідомляє болгарський телеканал Nova.

Зокрема у відставку подав заступник міністра енергетики Красімір Парванов. Таке рішення він прийняв на наступний день після того як стало відомо, що він є власником квартири, придбаної за ціну, значно нижчу за ринкову. Зокрема у його власності знаходиться квартира у Софії площею 149 м², яку він купив за ціною у 616 євро за м².

Подала у відставку і заступниця міністра молоді і спорту Ваня Колева, хоча і стверджувала, що придбала свою квартиру за ринковою ціною і навіть брала кредит на її купівлю

Раніше стало відомо, що низка впливових політиків з керівної партії ГЕРБ виявилися втягнутими у скандал з заниженням вартості елітного житла.

Російських хакерів підозрюють в атаці на держустанови Болгарії

23 березня у зв’язку зі скандалом подала у відставку міністр юстиції Цецка Цачева. Цачева є власницею квартири площею 200 м² у престижному районі Софії, придбаної за ціною, значно нижчою за ринкову. Сама Цачева стверджує, що квартиру придбала цілком легально, після того як побачила будівельні роботи на місці майбутнього дому і сконтактувала з забудовником.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: