В Парижі знайшли викрадений перстень спадкоємця Наполеона вартістю $1 млн

Неділя, 14 квітня 2019, 13:30

У Франції поліція знайшла перстень з сімейних коштовностей Бонапартів вартістю в 1 мільйон доларів, який було вкрадено в Парижі на початку квітня.

Про це повідомляє "Європейська правда" із посиланням на RFI.

Вкрадений перстень має діамант у 40 карат, який був вставлений в корону імператриці Євгенії, дружини Наполеона III. Прямий спадкоємець Наполеона III, 32-річний бізнесмен Жан-Крістоф Наполеон, подарував  перстень своїй нареченій, графині Олімпії фон Арко-Зіннеберг, з нагоди заручин.

Шведський суд засудив викрадача королівських коштовностей до 4,5 років тюрми

Перстень лежав у сумці графині Олімпії на задньому сидінні автомобіля, припаркованому біля п'ятизіркового готелю Aubusson в 6 окрузі Парижа. Пара забула замкнути автомобіль і перстень вкрали разом із гаманцем,  кредитними картами і комп'ютером. Жодна з відеокамер готелю не зафіксувала злодія.

Поліції вдалося знайти і затримати крадія завдяки тому, що він використав одну з вкрадених карт, щоб розрахуватися в найближчому японському ресторані і оплатити готель. Його обличчя потрапило на відеокамери, і поліції вдалося впізнати, знайти і заарештувати злодія.

За даними поліцейського джерела, крадієм виявився 30-річний громадянин Єгипту, якого раніше притягували до судової відповідальності за крадіжку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.