У Єврокомісії розповіли, про що говоритимуть із Зеленським у Брюсселі

Понеділок, 3 червня 2019, 13:32

У Європейській комісії розповіли, про що президент Зеленський спілкуватиметься з найвищими посадовцями Євросоюзу під час свого першого візиту до Брюсселя.

Як повідомляє "Європейська правда", про це у понеділок на брифінгу повідомив речник Єврокомісії Маргаритіс Схінас.

"Як ви знаєте, ми підтвердили цю зустріч минулої середи, коли презентували графік президента Юнкера на найближчі дні. Так, це перша зустріч з новим президентом України і ми дуже чекаємо на неї. Це можливість залишатися на дуже доброму рівні відносин, який у нас був з Україною, звичайно, і за часів президентства Порошенка", - зазначив Схінас.

Зеленський 4-5 червня відвідає Брюссель із першим закордонним візитом

За його словами, темами переговорів стануть ціла низка питань та співпраці у сфері політики, економіки, суспільства, зокрема, що стосується проведення структурних реформ в Україні.

 "У нас є багато тем для обговорення. Про результати зустрічі ми проінформуємо через офіційні канали", - додав він.

Зеленський домовився із Брюсселем про дату саміту Україна-ЄС

Нагадаємо, 4-5 червня відбудеться робочий візит президента України Володимира Зеленського до інституцій Європейського Союзу та НАТО у Брюсселі.

У Зеленського заплановані зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском, президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером, генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, а також іншими високопосадовцями європейських та євроатлантичних структур.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.