Зеленський несподівано поспілкувався з прем’єром Грузії: поселились в одному готелі

Середа, 5 червня 2019, 09:38

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Брюсселя несподівано поспілкувався із прем'єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе, з яким вони поселилися в одному готелі.

Як повідомляє "Європейська правда", про спілкування з главою грузинського уряду Зеленський повідомив у коментарі грузинським журналістам.

Як пише видання "Грузия Online", Зеленський сказав, що "Мамука Бахтадзе - дуже хороша людина", й вони обмінялися номерами телефонів.

Зеленський прибув до Брюсселя з першим закордонним візитом

 "Ми говорили про наші відносини, Грузії та України", - зазначив український президент.

На питання, чи має намір він у найближчому майбутньому відвідати Грузію, Зеленський відповів: "Чому б і ні. Грузія - дуже хороша країна. Я був в Грузії один раз".

Спілкування Зеленського та Бахтадзе грузинським журналістам прокоментувала речниця президента України Юлія Мендель.

Зеленський у Брюсселі: закликів мало, треба примусити РФ до миру

"Для нас було приємним сюрпризом, що прем'єр-міністр Грузії зупинився в тому ж готелі, де президент України буде жити під час візиту в Брюсселі. Як ви знаєте, під час офіційних візитів у державних лідерів є дуже щільний графік. Відповідно, дуже складно вставити будь-яку нову зустріч в цей розпорядок. Я впевнена, що якби президент і прем'єр-міністр знали про таку можливість, вони заздалегідь запланували б зустріч", - зазначила Юлія Мендель.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.