"Грубий жест" прем’єра Британії виявився жартівливою відповіддю Макрону

фото, відео
П'ятниця, 23 серпня 2019, 09:37

Соціальні мережі вибухнули критичними коментарями на адресу прем’єра Британії, коли він на зустрічі з президентом Франції поклав свою ногу на столик перед ним, однак з'ясувалося, що Джонсон своїм жестом лише відповідав на жарт.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Користувачі соціальних мереж у Британії та Франції називали дії британського прем'єра грубими та образливими, коли у мережі почали поширювати фото з ногою Джонсона на столику.

 

Однак повне відео інциденту з Єлисейського палацу, яке опублікував політичний кореспондент Sky News Том Райнер, показує, що його поведінка була жартівливою відповіддю Макрону.

"Схоже, президент Макрон припустив, що столик буде однаково добре виконувати і роль підніжки для ніг, якщо прем'єр-міністр захоче сісти зручніше, що Джонсон жартома і зробив", - написав журналіст. На відео видно, що Джонсон не протримав ногу на столику довше секунди, а журналістам рукою вказав, щоб його не знімали.

Як пише BBC, французькі медіа не побачили нічого поганого у жесті Джонсона. "Ні, Борис Джонсон не образив Францію, поставивши ногу на стіл перед Еммануелем Макроном", - написала в заголовку газета Le Parisien, описавши безтурботний обмін думками між лідерами. "Інтернет швидко реагує, а іноді і занадто швидко", - додала газета.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: