У Польщі - сьома смерть від коронавірусу, інфіковані 563 людини

Неділя, 22 березня 2020, 14:03

У Польщі повідомили про смерть сьомої людини, заражено] коронавірусом. Чоловік помер в лікарні міста Радом, в центральній частині країни.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на TVN24.

За даними Міністерства охорони здоров'я, померлому було 43 роки, він знаходився в лікарні у важкому стані.

Польща надасть гуманітарний коридор українцям, застряглим на кордоні з Німеччиною

Міністерство також підтвердило 16 нових випадків зараження за останню добу. Таким чином, число заражених в Польщі збільшилося до 563.

"У нас є 16 нових випадків коронавірусної інфекції, підтверджених позитивним результатом лабораторних досліджень. Підтверджені випадки стосуються: 5 осіб з Люблінського воєводства, 4 осіб з Малопольського воєводства, 3 осіб з Нижньосілезького воєводства, 2 осіб з Підкарпатського воєводства і по одному з Поморського та Опольського воєводств", - повідомили в Міністерстві охорони здоров'я.

З 20 березня в Польщі оголошено загрозу епідемії. Було вирішено продовжити закриття всіх навчальних закладів і коледжів до Великодня. Раніше всі навчальні заклади в країні мали бути закриті до 25 березня.

Глава уряду Матеуш Моравецькій заявив, що штрафи за порушення карантину будуть посилені. Штраф збільшиться з 5 тисяч до 30 тисяч злотих.

Раніше повідомлялося про те, що заразився міністр навколишнього середовища Міхал Вось. Міністри, які були на останньому засіданні уряду, пройшли тести на коронавірус. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: