Молдова дозволила спортсменам нацзбірної відновити тренування надворі

Середа, 22 квітня 2020, 12:12

Молдова дозволила спортсменам-представникам національних збірних відновити тренування надворі.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на молдовське видання NewsMaker.

У Молдові спортсменам-представникам національних збірних дозволили відновити тренування надворі. Таке рішення ухвалила комісія з надзвичайних ситуацій вчора, 21 квітня.

Тепер члени національних збірних можуть займатися загальною фізичною підготовкою, але виключно на відкритому повітрі та з дотриманням соціальної дистанції й інших заходів безпеки.

Крім того, з собою необхідно мати посвідчення особи та посвідчення учасника збірної, видане національними федераціями спорту.

Решті громадян досі заборонено відвідувати ліси й парки, дитячі і спортивні майданчики та зони відпочинку. На вулицях міста заборонено збиратися групами більше 3 осіб, крім близьких родичів.

Нагадаємо, Молдова запровадила надзвичайний стан у зв'язку з епідемією коронавірусу з 17 березня. З 25 березня заборонили прогулянки в парках та інших громадських місцях, до охорони порядку залучили армію.

Станом на 22 квітня, у Молдові – 2614 підтверджених заражень коронавірусом, померли – 73 хворих, одужали – 505.

На минулому тижні прем’єр-міністр Іон Кіку заявив, що якщо до 26 квітня в Молдові кількість інфікованих не перевищить 3 тисяч, то з 27 квітня відновиться робота багатьох підприємств і компаній, включаючи ресторани, кафе та готелі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.