У США машиніст потягу намагався протаранити плавучий госпіталь, який прибув на час епідемії

відео
П'ятниця, 3 квітня 2020, 14:48

У Лос-Анджелесі машиніст вантажного поїзда навмисно розігнав його до високої швидкості біля порту, намагаючись врізатися в судно-шпиталь USNS Mercy.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ABC7.

Поїзд Pacific Harbour Line зійшов з рейок і вилетів через бар'єри, зупинившись приблизно в 230 метрах від пришвартованого військового корабля.

Прокуратура стверджує, що 44-річний Едуардо Морено мав намір врізатися в корабель, заявивши, що вважає його "підозрілим" і не вірить, що "судно - це те, для чого, як вони кажуть, воно призначене".

Поїзд врізався в бетонний бар'єр в кінці шляху, потім в сталевий бар'єр і огорожу з металевих ланцюгів, проїхав через парковку, через ділянку, заповнену гравієм, і вдарився в другу огорожу. В результаті аварії ніхто не постраждав.

Госпіталь USNS Mercy знаходиться в Лос-Анджелесі вже тиждень, а перших пацієнтів корабель прийняв 29 березня.

Плавучий госпіталь направили в Лос-Анджелес для того, щоб розвантажити місцеві лікарні, які направляють більшу частину зусиль на боротьбу з коронавірусом. Корабель не приймає заражених коронавірусом, але буде надавати повний спектр медичної допомоги, включаючи операції, інтенсивну терапію і догляд для дорослих.

Другий плавучий госпіталь USNS Comfort знаходиться в Нью-Йорку.

Нагадаємо, у США станом на вечір четверга від коронавірусу померли майже 6 тисяч людей – лише протягом останньої доби зареєстрували 1169 смертей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.