Трампу не сподобалися хвалебні слова Макрона про Байдена

Неділя, 13 червня 2021, 14:59

Колишньому президенту США Дональду Трампу не сподобалось ставлення французького президента Еммануеля Макрона до Джо Байдена.

Про це йдеться в публікації французького видання Le Figaro, повідомляє "Європейська правда".

Газета опублікувала заяву Трампа, розіслану засобам масової інформації.

Трамп звинуватив Байдена у підтримці "Північного потоку-2"

Трамп відреагував на слова Макрона про те, що "добре мати американського президента, який дуже хоче співпрацювати".

"Він і багато інших лідерів до нього у Франції і по всій Європі грабували Сполучені Штати, як ніколи раніше. До нас дуже несправедливо ставилися, укладали жахливі торгові угоди і ми платили багато за їх захист", - заявив Трамп.

На думку колишнього президента США, такі країни, як Франція, використовували Сполучені Штати.

"Ось чому, звичайно, їм подобається Байден, тому що тепер їм буде дозволено повернутися до своїх старих методів шахрайства. Якби я був лідером цих країн, я б теж надавав перевагу Байдену перед Трампом", - додав він.

За його словами, ці країни "тепер збираються розбагатіти за рахунок Сполучених Штатів, як вони робили в минулому, поки не відбудуться зміни". 

Дональд Трамп, який звик висловлюватися в соціальних мережах, тепер змушений поширювати свої заяви через пресрелізи. З січня колишньому президенту США заборонили доступ до соціальних мереж, включаючи Twitter, Facebook, Instagram, Youtube або Snapchat, після нападу його прихильників на Капітолій 6 січня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.