У Байдена не виключають кроків у відповідь на атаку російських хакерів на компанію JBS 

Четвер, 3 червня 2021, 10:10

Прессекретар Білого дому Джен Псакі заявила, що, як очікується, хакерська атака проти найбільшої у світі м’ясопереробної компанії JBS буде обговорена на саміті президента Джо Байдена з його російським колегою Владіміром Путіним.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Reuters.

"Ми не виключаємо жодних варіантів з точки зору того, як ми можемо реагувати, але, звичайно, існує процес внутрішнього перегляду політики, щоб це розглянути. Ми також безпосередньо контактуємо з росіянами, щоб висловити свою стурбованість щодо цих даних", - сказала Псакі.

"Президент Байден, безумовно, вважає, що президент Путін і російський уряд повинні зіграти свою роль у зупинці та запобіганні цим атакам" – заявила вона.

Як повідомлялося, прессекретар Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що JBS передала деталі хакерської атаки Білому дому і що Сполучені Штати зв'язалися з російським урядом з цього приводу, а ФБР проводить розслідування.

"JBS повідомила адміністрацію про те, що атака була здійснена злочинною організацією, яка, ймовірно, базується в Росії. Білий дім безпосередньо взаємодіє з російським урядом у цьому питанні та передає повідомлення про те, що відповідальні держави не приховують злочинців", - додала вона.

ФБР заявило, що за кібератакою на найбільшу у світі м’ясопереробну компанію JBS стояло російське кіберзлочинне угруповання REvil.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: