У Барселоні злодія спіймали, бо його крадіжка потрапила на камери телевізійників

відео
Понеділок, 15 серпня 2022, 16:59

Міська гвардія Барселони змогла ідентифікувати і затримати злодія завдяки тому, що процес викрадення ним на пляжі сумки потрапив на камери журналістів, які робили репортаж про туризм.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє El Pais.

Сцена була записана в суботу командою TVE, яка брала коментар у туриста, який стверджував: "Я люблю Барселону, пляж дуже гарний, вода чиста і прохолодна", а на задньому плані злодій, одягнений у темний одяг і кепку, взяв сумку відпочивальника і пішов з нею, пройшовши просто біля камери.

Журналісти на той момент не усвідомили крадіжки і побачили її пізніше. Сюжет не транслювався в ефірі, а його зміст було надіслано до поліції, щоб полегшити ідентифікацію злодія.

Сюжет знімали на пляжі Сан-Мікель. Коментар туриста продовжився і після пограбування, тому на задньому плані можна побачити пограбованого відпочивальника, який безуспішно шукає свої речі: "Хтось їх бачив? Будь ласка, сумка..." – кричав він у розпачі, на що дівчина, яка була з дошкою для серфінгу, прокоментувала: "Все записано на відео".

Тим часом турист продовжив інтерв’ю і зазначив, не підозрюючи, що сталося у нього за спиною, що йому подобається пляж, гарна погода, їжа та Готичний квартал Барселони. Як повідомила в неділю Міська гвардія, завдяки відео, яке у соцмережах стало вірусним, та зверненню потерпілого вдалося встановити особу крадія та затримати його.

Слід зазначити, що найбільше пограбувань в Іспанії відбувається в Барселоні, близько 200 на день. Найчастіше грабують туристів в районі всесвітньо відомого бульвару Рамблас і на пляжах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: