У тисняві в Сеулі загинули громадяни Франції та США

Неділя, 30 жовтня 2022, 17:10

Серед загиблих у результаті тисняви під час святкування Геловіну в столиці Південної Кореї Сеулі є один громадянин Франції та двоє – Сполучених Штатів.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"З великим сумом ми дізналися про загибель одного з наших співвітчизників у трагедії в Сеулі. Міністерство закордонних справ через свій кризовий центр підтримки та посольство в Сеулі повністю мобілізоване для супроводу та підтримки сім'ї нашого співвітчизника", – йдеться в повідомленні МЗС Франції, яке цитує BFMTV.

Крім того, у тисняві двоє французів зазнали поранень, але були відпущені з лікарні.

У посольстві США в Південній Кореї повідомили телеканалу CNN, що серед загиблих є двоє американських громадян.

"Наші співробітники в Сеулі і колеги в США невтомно працюють над наданням консульської допомоги жертвам інциденту минулої ночі та їхнім сім'ям", – ідеться в заяві посольства.

Як повідомлялося, в столиці Південної Кореї сталася тиснява, внаслідок якої загинула щонайменше 151 людина, зокрема громадяни Китаю, Ірану, Узбекистану та Норвегії. За попередніми даними, українців серед постраждалих немає.

Трагедія сталася під час святування Геловіну, коли в одному з центральних районів міста зібралися до 100 тисяч людей. Це було перше масове святкування в Сеулі з початку запровадження коронавірусних обмежень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: