Трамп пообіцяв завершити війну в Україні за 24 години

Неділя, 26 березня 2023, 15:59

Експрезидент США та ймовірний кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв своїм виборцям завершити війну в Україні за 24 години після свого обрання на другий президентський термін.

Про це Трамп сказав на першому передвиборчому мітингу перед прихильниками у Техасі, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

Трамп заявив, що президент Росії Владімір Путін почав стягувати війська до кордонів України після того, які він програв вибори Джо Байдену та перестав бути президентом, що, за словами Трампа, стало "катастрофою".

Трамп заявив, що його арештують наступного тижня у справі про плату колишній порноакторці

Він звинуватив адміністрацію президента Джо Байдена у тому, що вона навіть не намагається вести переговори з президентом Путіним.

"Не є збігом те, що "глибинна держава" (конспірологічний термін, згідно з яким в США існує скоординована таємна група, яка впливає на державну політику. - Ред.) переслідує мене навіть більше, відколи я пообіцяв закінчити війну в Україні", - сказав Трамп.

Він заявив, що може закінчити війну "дуже швидко", щойно його оберуть президентом.

"Коли я кажу так, я збираюся досягти врегулювання дуже швидко… У мене буде врегулювання впродовж 24 годин. Стоячи перед вами сьогодні, я - єдиний кандидат, який може дати таку обіцянку. Я стану на заваді Третій світовій війні, до якої ми наближаємось", - заявив Трамп.

Трамп також назвав розслідування проти нього "полюванням на відьом" та порівняв його з "жахами сталінської Росії".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.