В Уельсі довелося перекрити дорогу через наплив гостей до відомого національного парку 

Субота, 8 квітня 2023, 16:44

В Уельсі довелося перекривати дорогу через безвідповідальне паркування людей, які у великодні вихідні приїхали на прогулянку до відомого національного парку Сноудонія.

Про це повідомляє BBC, пише "Європейська правда".

Гарна погода та великодні вихідні створили справжній ажіотаж у Сноудонії – до парку рушили сотні відвідувачів, багато з них прибули на власних автомобілях.

 

Вже вдень у п’ятницю на дорозі A5 напаркувалася така кількість автомобілів, що одна зі смуг виявилась фактично заблокованою і дорогу перекрили. 

Від представників місцевої громади лунали скарги на те, що подекуди відвідувачі перегородили своїми машинами виїзди з місцевих проїздів і люди не можуть виїхати зі своїх дворів або ж заїхати.

Поліції довелося задіяти евакуатори і вивезти близько 40 автомобілів з тих ділянок дороги, де вони створювали найбільшу проблему. 

 

У зв’язку з цим перед суботою поліція Північного Уельсу видала додаткове попередження для водіїв, нагадуючи, що безвідповідальне паркування на вузькій гірській дорозі створює загрозу для життя інших, а автомобілі порушників будуть евакуйовувати "за їхній власний рахунок".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: