В Угорщині сталася аварія на залізниці, затримується український потяг

фото
Понеділок, 8 травня 2023, 11:37

В Угорщині внаслідок аварії зійшли з рейок дев'ять вагонів вантажного потяга із залізною рудою, через це затримуються українські пасажирські поїзди.

Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться у заяві "Укрзалізниці".

У неділю вранці 9 вагонів угорського 35-вагонного вантажного поїзда із залізною рудою зійшли з рейок. Наразі тільки розпочався підйом вагонів, відтак відновлення залізничної колії та контактної мережі триватиме щонайменше день.

 

"У зв'язку з транспортною подією на Угорській залізниці безпересадкові вагони Відень-Київ відправленням із Відня 07.05.2023 запізнюються на 6 годин", – повідомили в "Укрзалізниці".

Зазначається, що по прибуттю на станцію Чоп вагони будуть включені до складу поїзда №82 Ужгород-Київ і прибудуть до столиці 09.05.2023 (замість 08.05.2023 о 19:30) у складі поїзда №750.

 

Рух потягів між містами Хайдухадгаз та Уйфехерто призупинено, угорська залізниця пропонує пересадки на підмінний автобус, а угорські та австрійські поїзди "Інтерсіті" між Будапештом і Захонню курсуватимуть між Будапештом і Ньїредьгазою через Мішкольц із довшим часом у дорозі.

"Відтак звертаємо увагу українських пасажирів, що затримка торкнеться і зворотних поїздів до Відня, просимо враховувати це при плануванні пересадок і вильотів з будапештського аеропорту", – зазначили в "Укрзалізниці".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: