Трьох італійців підозрюють у переховуванні тіла батька, аби привласнити його пенсію

Середа, 5 липня 2023, 23:04

Троє синів 81-річного чоловіка з італійського міста Трені, як вважає поліція, цілий рік переховували його тіло, аби забрати собі пенсію та заощадження – загалом 60 тисяч євро.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням на Il Messaggero.

Історія почалась у липні минулого року, коли двоє туристів знайшли в печері за близько 350 кілометрів від Трені тіло чоловіка, що потрапило туди за нез’ясованих обставин.

Оголений і загорнутий у простирадло труп лежав у спальному мішку й уже тоді був частково з'їдений дикими тваринами та розклався, що не дозволяло швидко встановити, кому він належить.

Але прокуратура й карабінери виявили в стегновій кістці протез і завдяки ньому через рік дізнались, що йдеться про 81-річного пенсіонера Бруно Дельнегро.

З матеріалів справи випливає, що Дельнегро був прикутий до ліжка й покладався на найближчих родичів – трьох синів. Правоохоронці вважають, що одного дня Дельнегро помер, та сини вирішили не повідомляти про це, а натомість привласнити його пенсію та заощадження.

Десь між 26 і 27 липням 2022 року один із синів покійного пенсіонера та його партнерка вивезли тіло чоловіка й заховали його у віддаленому місці. Натомість вони продовжували отримувати його пенсію – три тисячі євро на місяць.

Разом із заощадженнями в банку сини й партнерка одного з них привласнили близько 60 тисяч євро. Наразі четверо перебувають під слідством за звинуваченнями, серед іншого, в незаконному використанні банківської картки й шахрайстві.

У квітні повідомлялось, що лідери неаполітанської мафії "Польверіно" запропонували 150 тисяч євро сім’ї Джуліо Джаччо, якого вони понад десятиліття тому застрелили, переплутавши із іншою людиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: