Макрон перед Олімпіадою закликав французів займатись спортом щодня

відео
Понеділок, 8 січня 2024, 23:00

Президент Франції Еммануель Макрон у понеділок, 8 січня, закликав французів почати щодня займатися фізичними вправами на тлі підготовки Парижа до прийняття Олімпійських та Паралімпійських ігор цього літа.

Про це повідомляє "Європейська правда".

У відео у соцмережі Twitter (X) Макрон, вдягнений у футболку, боксерські рукавички, перекинутих через плече, і з боксерською грушею на задньому плані, закликав своїх співвітчизників займатися спортом по 30 хвилин на день, "а якщо зможете, то й довше".

За його словами, спорт корисний "для здоров'я і для багатьох інших речей, і це також спосіб зробити Олімпіаду частиною нашого повсякденного життя".

Реклама:

З наближенням літньої Олімпади у Парижі французький президент намагається популяризувати спорт як частину життя французів, зокрема шляхом посилення викладання фізкультури в школах.

Макрон, однак, час від часу вдягає боксерські рукавички на публіці, а ЗМІ розповідали про його боксерські тренування.

Літні Олімпійські ігри в Парижі триватимуть з 26 липня по 11 серпня, а Паралімпійські ігри – з 28 серпня по 8 вересня. Жителів столиці вже попередили про логістичні труднощі на тлі Олімпіади, а десятки готельних закладів у центрі Парижа вже поставили в рази вищі ціни на дати відкриття Ігор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: