8 березня 2018

Новини
17:58
Климпуш-Цинцадзе відвідає штаб-квартиру НАТО 9 березня
Віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції 9 березня здійснить візит до штаб-квартири НАТО.
17:35
Новим главою МЗС Німеччини може стати теперішній міністр юстиції Гайко Маас - ЗМІ
Німецькі ЗМІ повідомляють, що новим міністром закордонних справ Німеччини може стати теперішній міністр юстиції Гайко Маас.
17:17
Сійярто вже каже про місію ОБСЄ на Закарпатті як про доконаний факт
Глава МЗС Угорщини Петер Сійярто заявив про направлення місії спостерігачів ОБСЄ на Закарпаття як про доконаний факт, зазначивши, що в Будапешті вітають такий крок.
16:49
Православна церква Сербії змінює назву, щоб "зміцнити зв'язок" із Косовом
Сербська православна церква має намір змінити свою назву, щоб зміцнити зв'язок із Косовом, частково визнаною державою на Балканах.
16:24
Справа "Наутілуса": у данського винахідника виявили ознаки психопата
У данського винахідника Петера Мадсена, якого звинувачують у тортурах та вбивстві шведської журналістки Кім Валль, під час психіатричної експертизи було виявлено "психопатичні тенденції".
15:56
У Данії розпочався суд над капітаном "Наутілуса" через вбивство журналістки
У Данії розпочався судовий процес над винахідником Петером Мадсеном, якого звинувачують у тортурах та вбивстві шведської журналістки Кім Валль на субмарині "Наутілус" у серпні 2017 року.
15:33
Президент Польщі вибачився за гоніння євреїв в часи комуністичного режиму
Президент Польщі Анджей Дуда вибачився перед євреями, яких в часи комуністичного режиму 1968 року вигнали з країни під час антисемітської кампанії.
14:42
Екс-шпигун РФ мав контакти з британцем, пов'язаним із "досьє" на Трампа - ЗМІ
Британське видання The Telegraph повідомляє, що консультант з безпеки, який працював для компанії, що підготувала скандальне досьє на президента США Дональда Трампа, мав тісні контакти з колишнім шпигуном РФ Сергієм Скрипалем.
14:15
Зігмар Габріель не увійде до складу нового уряду Німеччини
Чинний міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель не увійде до складу нового уряду Німеччини, який буде сформовано після 14 березня.
13:46
Отруєння екс-шпигуна РФ: У Лондоні вимагають розслідувати 14 загадкових смертей
Депутати британського парламенту вимагають від очільниці міністерства внутрішніх справ Амбер Радд провести ретельне розслідування 14 несподіваних або підозрілих смертей, що сталися на території Британії за останні роки.
13:16
Поліцейський, що потрапив у лікарню через інцидент з екс-шпигуном РФ, заговорив
Глава МВС Великої Британії Амбер Радд заявила, що офіцер поліції, який, як і колишній шпигун РФ Сергій Скрипаль, був госпіталізований, заговорив.
12:35
Екс-посли США озвучили критично важливі реформи для України
"Американська Мережа Друзів України" (Friends of Ukraine Network), куди входять екс-посли та експерти США, озвучили критично важливі реформи, які необхідно здійснити в Україні.
11:47
Туреччина затримала 13 підозрюваних у плануванні нападу на посольство США
Турецька поліція затримала в місті Адана 13 підозрюваних членів терористичного угруповання "Ісламська держава" у рамках розслідування можливого нападу на посольство США в Анкарі.
11:31
У Чорне море увійшов корабель США з морською піхотою на борту
Десантний корабель USS "Oak Hill" LSD 51 ВМС США увійшов в акваторію Чорного моря.
11:12
Суд Британії ув'язнив лідерів ультраправої групи, відео якої поширював Трамп
Британський суд виніс рішення про ув'язнення лідера ультраправого угрупування Britain First Пол Голдінг і його заступницю Джейда Франсен за переслідування на релігійному ґрунті.
10:52
Держдеп США: Спроба РФ представити Україну ненадійним транзитером газу провалилася
Державний департамент Сполучених Штатів Америки заявив, що спроба російського "Газпрому" представити Україну ненадійним транзитером газу до ЄС провалилася.
10:41
Зеркаль: Заяви "Газпрому" про розірвання контрактів – політична гра
10:25
Посол Угорщини перевищує свої повноваження в Україні - Зеркаль
Заступниця голови МЗС України Олена Зеркаль повідомила, що МЗС проведе розмови з угорською стороною про те, що вони перевищують свої повноваження в Україні.
10:09
У Відні невідомий напав на перехожих із ножем: четверо поранених
Поліція Відня затримала 23-річного підозрюваного у зв'язку з нападом, в результаті якого чотири людини отримали поранення.
09:55
Діалог про повернення Росії до ПАРЄ має очолити соціалістка з Швейцарії
В Раді Європи офіційно підтвердили, що президент її Парламентської асамблеї (ПАРЄ) Мікеле Ніколетті залишить посаду, не чекаючи на завершення року.