9 листопада 2014

Новини
21:18
ЄС: РФ має виконати свої зобов'язання і вивести війська з України
"Я закликаю Російську Федерацію повністю виконувати свої зобов'язання в цьому сенсі, в тому числі - шляхом припинення подальшого пересування зброї і військових з її території на територію України, а також забрати будь-які війська, зброю і спорядження, які знаходяться під її контролем з території України", - зазначено у заяві.
18:57
НАТО розпочало навчання в Естонії
Згідно зі сценарієм, в Естонію "вторгається армія вороже налаштованої держави".
18:33
Мартін Шульц: Насильницька зміна кордонів у Європі неприйнятна
18:25
оновлено - ВІДЕОВ Німеччині святкують 25 років падіння Берлінського муру. ФОТО
Німецька влада запалила кульки-ліхтарики по всій довжині колишнього муру, завдяки чому з повітря можна знову побачити лінію, що роз’єднувала мешканців Східного та Західного Берліну.
12:20
ФотоКаталонія проводить опитування про незалежність
Президент женералітату (уряд Каталонії -Ред.) Артур Мас вже віддав свій голос, а на окремих пунктах для голосування утворилися черги.
11:25
У Румунії багатотисячні протести проти обмеження права голосу
Як повідомляється, у першому турі президентських виборів через недостатнюї кількість виборчих дільниць в інших країнах, зокрема в Німеччині, Франції та Великобританії, румуни, які перебувають за кордоном, були позбавлені можливості проголосувати.
09:50
Нідерланди не бачать приводу для зняття санкцій з РФ
"На даний момент через невиконання домовленостей ми не бачимо приводу знімати санкції з РФ", - сказав міністр закордонних справ королівства Нідерландів Берт Кундерс.
08:50
Горбачов спростував Путіна: НАТО не обіцяло не розширюватися. Це - міф
Як відомо, першоджерелом інформації про те, що в 1990 році альянс нібито дав, а потім - порушив обіцянку на розширюватися на Схід, був президент Росії Володимир Путін. Цей аргумент він використовував для виправдання анексії Криму.
07:11
Мінфін ФРН: Байдуже, скільки коштує економічний порятунок України. Війна дорожча