12 квітня 2020

Новини
21:59
Епідемія в Італії: вперше за останні тижні менше 500 загиблих за добу
За останні 24 години у Італії зареєстроване різке падіння рівня смертності, пов’язаної з коронавірусом.
17:58
відеоБезлади попри карантин: в Брюсселі поліція водометом розігнала бунтівників
Щонайменше 43 людини були заарештовані в суботу ввечері в районі Брюсселя Андерлехт після заворушень, які спалахнули незважаючи на карантин. 
17:17
В Сербії від коронавірусу помер "найбільший бос" наркомафії
В Белграді від коронавірусу помер контроверсійний сербський бізнесмен Драгослав Космаяц, якого називали найбільшим у країні босом наркомафії і "сербським Аль Капоне". 
16:47
фотоГлаву сербської церкви в Чорногорії допитали в поліції через службу у Вербну неділю
Управління поліції в Подгориці викликало для роз’яснень десятьох священників Чорногорсько-Приморської митрополії Сербської православної церкви та главу митрополії Амфілохія за порушення коронавірусних обмежень на Вербну неділю. 
16:10
В Молдові 415 медпрацівників мають коронавірус - чверть від усіх заражених
Кількість медичних працівників, заражених коронавірусом у Молдові, сягнула 415 осіб - це чверть від загального числа інфікованих в країні. 
15:45
Прем’єра Британії виписали з лікарні, але урядом він поки не керуватиме
Прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона виписали з лікарні після лікування від коронавірусу, але поки до виконання прем’єрських обов’язків він не повертається.
15:16
Лише 28% поляків готові заочно обирати президента у травні
Згідно з опитуванням SW Research  для видання Rzeczpospolita, лише 28,2% респондентів готові взяти участь у поштовому голосуванні на травневих виборах президента Польщі. 
14:50
Коронавірус буде в центрі піврічного головування Німеччини у Раді ЄС
Німеччина зробить боротьбу з пандемією коронавірусу пріоритетним завданням свого головування в Раді ЄС, яке починається 1 липня. 
14:31
фотоПапа Римський на Великдень закликав послабити санкції і припинити конфлікти на тлі пандемії
Папа Римський вперше в історії провів великодню месу за зачиненими дверима у майже порожньому соборі Святого Петра у Ватикані, закликавши світ до глобальної солідарності на тлі пандемії коронавірусу та боротьби з її наслідками. 
13:50
Парламент Британії відновить роботу 21 квітня після місячної перерви
Британський парламент з 26 березня призупинив проведення засідань в рамках зусиль по уповільненню розповсюдження коронавірусу.
13:20
Епідемія в Іспанії: майже 17 тисяч загиблих, добова смертність зросла
Іспанія повідомила про 619 нових смертей від коронавірусу в неділю - загальна кількість людей, які загинули від вірусу в країні, наближається до 17 тисяч.
12:51
У Німеччині напали на поліцейських, які контролювали дотримання карантину
У німецькому Франкфурті група чоловіків напала з камінням і залізними прутами на поліцейських, які контролювали дотримання заходів соціальної дистанції для запобігання поширенню коронавірусу. 
12:16
Прем’єр Британії заявив, що завдячує медикам своїм життям 
Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, який лікується від коронавірусу, заявив, що завдячує своїм життям співробітникам Національної служби охорони здоров’я.
11:48
У Німеччині кількість підтверджених випадків коронавірусу перевищила 120 тисяч
За даними Інституту Роберта Коха, у неділю 12 квітня в Німеччині зафіксовано  понад 120 400 підтверджених випадків зараження коронавірусом. 
11:17
Глава Єврокомісії не радить європейцям планувати літню відпустку 
Через пандемію коронавірус глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн не радить робити бронювання для літньої відпустки.  
10:40
У США понад 20 тисяч смертей від коронавірусу - більше, ніж в Італії
Сполучені Штати у суботу випередили Італію та вийшли на перше місце у світі за загальною кількістю підтверджених випадків смерті від коронавірусу.
10:18
Епідемія у Франції: загиблих майже 14 тисяч, пацієнтів у реанімації меншає 
У Франції кількість загиблих від нового коронавірусу в суботу збільшилася до майже 14 тисяч, але кількість пацієнтів, які перебувають у відділеннях інтенсивної терапії, знижується третій день поспіль.