14 квітня 2019

Новини
17:52
У Польщі авто врізалось в дерево: загинули двоє українців
Двоє чоловіків загинули, ще двоє отримали поранення внаслідок ДТП, що сталася вночі з суботи на неділю біля Кентшина у Вармінсько-Мазурському воєводстві у північно-східній Польщі.
17:21
Напад на авто посла України в Лондоні: психічне здоров'я нападника перевірять
Чоловік, якого взяли під варту після інциденту біля українського посольства в Лондоні в суботу, був відпралений на примусове лікування на підставі Закону про психічне здоров'я.
17:01
фото, відеоРічковий фонтан і сотні евакуйованих: в Німеччині під водою підірвали бомбу
Близько 600 осіб евакуювали зі своїх будинків у Франкфурті, щоб фахівці могли знешкодити бомбу часів Другої світової війни, яку виявили у річці Майн.
16:21
Італія застерегла від військового іноземного втручання в Лівії
Прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте наполягає, що іноземна військова інтервенція у Лівії не допоможе вирішити тривалу кризу в країні.
15:34
Порошенко не планує після виборів відправляти Клімкіна у відставку
Кандидат в президенти України і чинний глава держави Петро Порошенко заявляє, що не має наміру відправляти у відставку міністра закордонних справ України Павла Клімкіна після президентських виборів.
15:15
Порошенко: референдум про вступ в ЄС буде, але не з питанням "йти чи не йти"
Кандидат у президенти України і чинний глава держави Петро Порошенко обіцяє, що референдум щодо членства України в Євросоюзі відбудеться після того, як Україна подасть заявку на вступ до блоку.
14:46
Порошенко вірить, що Угорщина підтримає членство України в ЄС і НАТО
Кандидат у президенти України і чинний глава держави Петро Порошенко вірить у те, що Угорщина, яка зараз блокує євроатлантичні прагнення Києва через суперечку довкола освітнього закону, за 4 роки підтримає членство  України в ЄС і НАТО.
13:30
В Парижі знайшли викрадений перстень спадкоємця Наполеона вартістю $1 млн
У Франції поліція знайшла перстень з сімейних коштовностей Бонапартів вартістю в 1 мільйон доларів, який було вкрадено в Парижі на початку квітня.
12:55
фотоВодомети і штурм парламенту: в Албанії не згасають антиурядові протести
В Албанії поліція відповіла сльозогінним газом і водометом протестувальникам, які в суботу намагалися штурмувати будівлю парламенту.
12:28
Фінляндія обирає парламент: ліві можуть повернутися до влади
У Фінляндії в неділю 14 квітня відбуваються парламентські вибори, за результатами яких фінські соціал-демократи можуть повернутися до влади вперше за 20 років.
11:53
У Лондоні взяли під варту підозрюваного у нападі на авто посла України
У Лондоні взяли під варту чоловіка, який напередодні кілька разів навмисне протаранив службовий автомобіль посла України в Британії Наталії Галібаренко.
11:28
Солсбері назвали найкращим для життя у Британії
Британське видання The Sunday Times підготувало рейтинг найкращих місць для проживання у Британії в 2019 році, до якого внесли місто Солсбері, де торік російські агенти намагались отруїти колишнього подвійного шпигуна Сергєя Скрипаля.
10:57
Для українців почав діяти "туристичний безвіз" з Таїландом
З неділі 14 квітня для громадян України, які відвідують Таїланд з туристичною метою, почав діяти режим безвізового в’їзду.
10:35
Таран авто посла України в Британії: нападник гучно слухав українську музику
Чоловік, який напередодні декілька разів навмисно протаранив службовий автомобіль посла України у Великій Британії, протягом кількох годин до інциденту гучно слухав в машині українську музику.