Порошенко не планує після виборів відправляти Клімкіна у відставку

Неділя, 14 квітня 2019, 15:34

Кандидат в президенти України і чинний глава держави Петро Порошенко заявляє, що не має наміру відправляти у відставку міністра закордонних справ України Павла Клімкіна після президентських виборів.

Про це Порошенко сказав на НСК "Олімпійський" у центрі Києва в неділю, куди він прибув для дебатів із Володимиром Зеленським, повідомляє "Європейська правда".

Порошенко зазначив, оскільки Україна - парламентсько-президентська республіка, то президент може тільки пропонувати склад уряду.

Ляпас для Порошенка та провал росіян: перша реакція Заходу на вибори в Україні

"Міністри після виборів президента у відставку не йдуть. І я їх відправляти у відставку - ні міністра оборони, ні міністра закордонних справ - не збираюся", - сказав Порошенко.

Він додав, що після парламентських виборів скористається своїм правом і запропонує кандидатури.

"Після парламентських виборів я запропоную кандидатури. Я хочу сказати, що країна знає, хто представляє дипломатію при президенті Порошенку. Це є міністр закордонних справ Клімкін Павло Анатолійович і головний зовнішньополітичний радник Єлісеєв Константин Петрович. Країна їх знає, це не є коти в мішку. Все зрозуміло", - зазначив Порошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: