Солсбері назвали найкращим для життя у Британії

Неділя, 14 квітня 2019, 11:28

Британське видання The Sunday Times підготувало рейтинг найкращих місць для проживання у Британії в 2019 році, до якого внесли місто Солсбері, де торік російські агенти намагались отруїти колишнього подвійного шпигуна Сергєя Скрипаля.

Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на укладений виданням рейтинг.

Один із авторів рейтингу зазначив, що місто відзначили, оскільки воно продемонструвало "справжній колективний дух" після отруєнь, які привернули до нього увагу всього світу трохи більше року тому.

Річниця подій в Солсбері: Британія подякувала світу за єдність проти РФ

Видання пише, що у деяких частинах міста все ще триває прибирання, пов’язане з минулорічними подіями, але "повертатись до тями і ставати ще сильнішими - це вірна ознака особливої спільноти, і одна з причин, чому ми вибрали Солсбері як найкраще місце для життя у Британії в 2019 році".

Серед переваг Солсбері відзначені також близькість до морського узбережжя і Лондона, а також високий рівень освіти і установ культури.

Як відомо, Велика Британія звинуватила російську військову розвідку в застосуванні хімічного агента в Солсбері проти колишнього шпигуна Сергєя Скрипаля в березні минулого року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.