16 листопада 2014

Новини
21:48
Дональд Туск про Донбас: Маємо справу зі звичайною війною
"Без сумніву, який би сценарій саміту ЄС ми не склали, українська тема у будь-якому разі буде однією з ключових. Тим більше, що насправді маємо справу, і мусимо це відкрито визнати, з черговою хвилею окупації, маємо справу зі звичайною війною", - заявив екс-глава польского уряду.
21:22
Президентські вибори в Румунії виграє чинний прем'єр - екзит-пол
Згідно з даними екзит-полу, Віктор Понта отримав 50,72% голосів, в той час як його суперник мер міста Сібіу Клаус Йоханніс - 49,28%.
18:52
На початку року відбудеться спільне засідання уряду та Єврокомісії – Єлісєєв
"Наша ініціатива була позитивно сприйнята стороною ЄС, і наразі ми ведемо підготовчу роботу для реалізації такого масштабного проекту. Я очікую, що таке засідання відбудеться вже в першому кварталі наступного року, скоріше за все, в Брюсселі", - додав він.
17:50
Бжезінський: Путін намагається залякати Захід атомною війною
"Особисто я пов'язував би згадку пакту Молотова-Ріббентропа з далекими польотами російських літаків в нікуди. Це останнім часом є дивним захопленням Путіна. Його першою метою є залякування Європи", - додав Бжезинський.
16:38
Меркель закликала продовжити діалог з Путіним
"Важливо використовувати будь-яку можливість для діалогу", - підкреслила Меркель.
15:50
РФ видворила екс-депутата латвійського Сейму. Каже, що шпигун
"Я, Олексій Холостов, росіянин, громадянин Латвії, два скликання був депутатом латвійського парламенту. На території Росії перебуваю за завданням спецслужб Латвії, які діють під керівництвом ЦРУ", - заявив він в сюжеті, показаному в неділю.
15:23
Обама попередив Путіна про ізоляцію та нові санкції
"Ми зберігаємо можливість, і наші команди постійно переглядають механізми того,як збільшити тиск по мірі необхідності", - заявив Обама.
14:40
Штайнмайєр: ЄС готується запровадити санкції проти сепаратистів
Євросоюз може запровадити санкції проти окремих сепаратистів, які діють на Сході України: список осіб, яким буде обмежено "доступ до майна та свободу пересування" зараз обговорюється в ЄС.
13:35
Ромпей: немає альтернатив Мінській угоді. РФ її порушує, та про посилення санкцій не йдеться
"Що стосується України, ми знову заявили, що ми рішуче підтримуємо мінську угоду, яку Росія не виконує. Хоча раніше російська сторона сама погодила параметри цієї домовленості", - повідомив політик.
13:06
ЄК очікує від України та Росії виконання зобов`язань щодо постачання газу взимку
12:18
Фіни підтримують збільшення витрат на оборону
Згідно з опитуванням, проведеним Союзом резервістів, близько 60% фінів висловилися за збільшення фінансування оборонних сил.
11:55
Грузинська опозиція протестує проти фактичного визнання Абхазії
У Тбілісі 15 листопада пройшов мітинг, який звинувачує нинішнє керівництво у фактичній зміні зовнішньополітичного курсу та готовності визнати окупацію Абхазії.
11:00
Саркозі: Франція повинна поставити Містралі Росії
"Я не можу прийняти той факт, що ми оголосили про своє рішення заморозити постачання напередодні саміту НАТО – просто через те того, що про це попросив президент США. Франція повинна самостійно вирішувати, що їй слід робити", - підкреслив Саркозі.
10:31
Путін все ж поїхав з саміту G20 передчасно. Пояснив, що має поспати
"Нам звідси до Владивостока летіти дев'ять годин і від Владивостока до Москви ще дев'ять годин. Ще треба дістатися до будинку, і в понеділок треба на роботу вийти. Хоча б чотири-п'ять годин треба поспати", - сказав він.
10:06
Квасневський: я б не відмовився консультувати Україну
Якби влада України захотіла створити міжнародну консультативну групу, то колишній президент Польщі Олександр Квасневський не відмовився б від співпраці.