18 липня 2015

Новини
18:35
Аеропорт поблизу Мадрида, ціною в півмільярда, купують китайці за 10 тисяч євро
"Ми не розуміємо, чому вони прийшли з такою пропозицією, якщо навіть вона не є пропозицією", - прокоментував юрист місцевої громади Франциско Перес.
17:34
Найбільший банк Кіпру йде з Росії
16:52
Верховний лідер Ірану припустив, що країна відхилить "ядерну угоду"
За даними агенції, виступ іранського лідера відбувся в мечеті і переривався закликами "смерть Америці" та "смерть Ізраілю".
16:12
Банківські канікули обійшлися Греції в 3 мільярди євро - ЗМІ
15:09
Європарламент не дасть заборонити ГМО-продукти, які Брюссель визнав безпечними
Раніше Європейська комісія спрямувала до ЄП проект регуляторного акта, який надавав би країнам-членам ЄС, за їх бажанням, можливість впроваджувати додаткові обмеження на обіг продукції, що містить білки генно-модифікованих організмів.
14:39
Ватикан готується визнати святим львівського митрополита Шептицього
В п'ятницю папа римський Франциск затвердив беатифікацію (зарахування до лику блаженних) митрополита Андрія Шептицького, духовного лідера українських греко-католиків
13:48
фото, відеоВ Чехії просять до двох років тюрми за яйце, кинуте в президента Земана
Прокуратура, яка підконтрольна президентській гілці влади, домоглася порушення кримінальної справи за подіями 17 листопада. Стаття за якою кваліфіковано справу (публічний напад,... грубе перешкоджання проведенню зібрання) передбачає ув'язнення терміном до двох років.
12:45
В Греції призначили та привели до присяги нового члена уряду Ципраса
В суботу в Афінах були приведені до присяги нового міністра уряду Алексіса Ципраса, якого призначили після відставки низки посадовців, які протестували проти угоди Греції з міжнародними кредиторами.
12:08
Порошенко обговорив з голландським прем'єром трибунал щодо MH-17
"Сьогодні, які і рік тому, наш народ засуджує цю трагедію і висловлює підтримку й щирі співчуття родинам і близьким загиблих", - цитує президента його прес-служба.
11:19
У президента Франції вирішили, що Рада вже змінила Конституцію
"16 липня 2015 року Рада ухвалила реформу української Конституції, яка визнає особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей", - стверджується документі.
10:07
Клімкін оголосив реформу в МЗС після розслідування Європравди
Міністр оголосив, що ближчим часом відбудеться реформа в МЗС – всі дипустанови "отримають додаткові вимоги щодо організації роботи", які включатимоть зобов'язання щодо "оперативних відповідей на листи від МЗС, інших органів влади, компаній, організацій та громадян".