23 грудня 2018

Новини
17:45
Перше місто у Німеччині введе податок на одноразовий посуд і пакети
Місто Тюбінген на південному заході Німеччини стане першим у країні, яке запровадить податок на продукти одноразового використання - чашки для кави, коробки для піци та інші контейнери для доставки їжі.
17:00
Макрон про вихід США з Сирії: союзник повинен бути надійним
Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що глибоко шкодує про рішення президента США Дональда Трампа вивести війська США з Сирії.
16:32
Екс-журналіст Der Spiegel, який придумував тексти, збирав з читачів пожертви "для сиріт"
Німецький журналіст Клаас Релотіус, якого видання Der Spiegel викрило на вигадуванні героїв і текстів, може зіштовхнутися зі звинуваченнями у присвоєнні коштів.
15:52
Легкові авто на в’їзді до України з Польщі чекають по 8-16 годин
У зв’язку з передріздвяним періодом на в’їзді в Україну з Польщі утворились величезні черги.
15:11
Сенат Італії схвалив погоджений з Брюсселем проект бюджету
Сенат Італії у ніч на неділю підтримав проект бюджету на 2019 рік, щодо якого Рим та Брюссель вели суперечку декілька місяців.
14:42
Туреччина відправила додаткові війська на кордон з Сирією
Туреччина відправила підкріплення до свого кордону з Сирією – зокрема, у цей район направили близько 100 транспортних засобів, включаючи навісні пікапи і зброю.
14:07
В РФ побачили у голосуванні за резолюцію ООН щодо Криму "тенденцію на протверезіння"
Голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов вважає підсумки голосування Генеральної асамблеї ООН щодо української резолюції про порушення прав людини в Криму "тенденцією на протверезіння".
13:32
Влада Чорногорії домагатиметься автокефалії для своєї церкви
Сербська православна церква підриває незалежність Чорногорії, тому чорногорська влада домагатиметься відновлення автокефальної Чорногорської православної церкви.
12:54
фотоУ Белграді багатотисячний натовп втретє протестував проти президента Вучича
Тисячі людей знову зібралися в суботу в сербській столиці, критикуючи політику уряду, президента Вучича і суспільне мовлення країни.
12:17
Побудовано вже 370 кілометрів газопроводу "Північний потік-2" - компанія
Оператор проекту компанії Nord Stream 2 повідомив, що станом на сьогодні вже укладено близько 370 км газопроводу, який постачатиме газ з Росії до Німеччини в обхід України.
11:53
Порошенко: останні резолюції ООН щодо Криму дають Росії чіткий сигнал
Останні резолюції ООН щодо Криму свідчать, що міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини та мілітаризацією окупованого півострова.
11:40
На Шпіцбергені вперше в історії пограбували банк: грабіжника-росіянина вмить затримали
Росіянин пограбував банк у найпівнічнішому поселенні світу – норвезькому Лонг'їрі, розташованому на полярному архіпелазі Шпіцберген, проте оскільки в невеликому населеному пункті обмаль шляхів для втечі, його миттєво затримали.
10:54
фотоРФ, Білорусь, Вірменія, Сербія: 27 країн не підтримали резолюцію ООН про права людини в Криму
27 країн-членів ООН, серед яких РФ, Білорусь, Вірменія та Сербія, проголосували проти нової "кримської" резолюції Генеральної асамблеї ООН щодо ситуації з правами людини у Криму.
10:24
Нова "кримська" резолюція ООН визнає Сенцова, Балуха і Куку політв’язнями
Генеральна асамблея ООН 22 грудня ухвалила резолюцію щодо ситуації з правами людини у Криму, у якій поіменно перелічені імена конкретних українців, яких незаконно утримує Росія.