27 квітня 2019

Новини
17:31
У Шотландії зросла підтримка незалежності від Британії
Згідно з опитуванням, опублікованим у суботу, підтримка незалежності Шотландії досягла свого найвищого рівня за останні чотири роки, в основному за рахунок виборців, які хочуть залишитися в Європейському союзі.
16:36
фотоLufthansa перефарбувала літак, щоб європейці пішли на вибори
Lufthansa перефарбувала один зі своїх літаків Airbus A320 у спеціальну ліврею із метою підвищити явку на виборах в Європарламент, які відбудуться з 23 по 26 травня.
16:10
Євродепутат закликала ЄС проявити ініціативу через новий "паспортний план" Путіна
Депутат Європейського парламенту Ребекка Гармс закликала ЄС відреагувати на заявлений намір Путіна спростити видачу російського громадянства для всіх українців
15:51
МЗС Німеччини вражене новиною про вибух на шахті в ОРЛО
Міністерство закордонних справ Німеччини висловило співчуття у зв’язку з вибухом у шахті "Східкарбон" у селищі Юр'ївка на території тимчасово окупованої Луганщини, в результаті якого загинуло 17 шахтарів.
14:58
фотоМерія Батумі очистила озеро після твіта посла Швеції
Мерія Батумі очистила озеро Ардаганом після того, як посол Швеції в Грузії Ульрик Тідестрем в своєму Twitter показав фото сміття в водоймі.
14:20
Страйк пілотів у Скандинавії: постраждали десятки тисяч пасажирів
Скандинавська авіакомпанія SAS скасувала сотні рейсів, запланованих на неділю, через страйк пілотів, який вже порушив подорожні плани десятків тисяч пасажирів.
13:45
Президентська гонка у США: Байден випередив Трампа у першому опитуванні
Колишній віце-президент США Джо Байден, який у четвер оголосив про участь у президентських виборах в 2020 році, випереджає чинного президента США Дональда Трампа на шість процентних пунктів.
13:01
Путін: Україна залишиться без реверсу, якщо не буде транзиту
Україна в разі втрати транзиту газу з РФ не зможе організувати і його реверс з Європи.
12:34
Дипломат про "паспортні наміри" Путіна: РФ хоче подальшої ескалації
Посол України при Раді Європи Дмитро Кулеба вважає, що своєю заявою про намір роздавати російське громадянство за спрощеною процедурою всім українцям Владімір Путін демонструє прагнення РФ до подальшої ескалації.
12:27
Путін хоче подискутувати з Зеленським про Донбас
12:13
Путін зібрався спростити отримання громадянства РФ для всіх українців
Президент РФ Владімір Путін заявив, що в Москві думають над наданням російського громадянства в спрощеному порядку не тільки жителям ОРДЛО, а й усім українцям.
11:59
9-річна британка надіслала 3 євро на відновлення Нотр-Даму
9-річна британка Кейтлін Хендлі надіслала трохи більше ніж 3 євро на реставрацію Собору Паризької Богоматері, який було пошкоджено внаслідок сильної пожежі 15 квітня.
11:34
Литва хоче заборонити підприємствам родичів участь у конкурсах бюджетних установ
Прем'єр-міністр Литви Саулюс Скверняліс обіцяє заборону на залучення участі в конкурсах бюджетних установ підприємств, які належать родичам їхніх керівників.
11:01
У Кремлі не вважають серйозною ідею Трампа щодо ядерної зброї
У Кремлі не сприймають серйозно ідею Дональда Трампа про відмову найбільших світових держав від ядерної зброї.
10:38
МЗС працює над жорсткими санкціями проти РФ через паспорти для Донбасу
Українські дипломати працюють над посиленням міжнародного тиску на Росію через рішення про видачу російських паспортів жителям окупованої частини Донбасу.
10:15
Суд зупинив конкурс на посаду судді ЄСПЛ від України
Окружний адміністративний суд міста Києва зупинив проведення конкурсу на обрання суддею Європейського суду з прав людини від України.